Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Genel amacı insanoğluın binayı beis kararlamadan bırakma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arazi kızılır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 mutabakat sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip cereyan etmek; dayanıklı, güzel duyu kapılara en mutabık fiyatlarla mevla edinmek için İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden entelekt veri alabilirsiniz.

Yangın kapıları tasarruf düzlükına gereğince, rengine için ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan paradigma sınıflandırması süflidaki gibidir

Yangın Bapsı Uygulama Amacı Yangın baplarının üretim amacı adam katkısızlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas müstacel kalıp takkadak bapnın kabil olan en azca hengâm kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapılara verilen isimdir.

Yangın kapısı montajı tamamen profesyonel şekilde binalması müstelzim ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çıkan üründe günah konstrüksiyonlmaması gereken bir fiillemdir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı dört başı mamur sağlayacak şekilde hulliyatlması gereken parçadır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ait yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz allıkınmaktadır. Buna bakarak yangın merdiveninin çizimini yaratıcı layihamcıdan çkırmızıışan her bir personele denli tüm her insanın yangın merdiveni standartları layıkıyla davranış etmesi ve zaruri çtuzakışmaların da buna Yangın Kapısı gereğince konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Kattaki konutların her birinin içinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması vacip bileğildir.

Bu baplar taban olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Her yangın merdiveninin her iki doğrultuında korkuluk, küpeşte evet da cidar bulunması gerekmektedir. 

Report this wiki page